• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
Pilates lessen in Utrecht

De reguliere Pilates lessen worden gegeven bij All Inn Fitness & Health in Utrecht op woensdagochtend van 10.15 uur tot 11.15 uur en zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. De lessen worden tegelijk live in de zaal als online aangeboden.

De kernwoorden van de les zijn: concentratie, ademhaling, stabiliteit, controle, precisie en kracht.
Heb je een blessure? Ben je zwanger? Kom dan vooral meedoen!

Holistic Health Sessies NIEUW!!!

Wil jij graag aan jezelf werken? Een fitter lichaam hebben, meer energie ervaren, uit je hoofd en in je lichaam komen waardoor je meer balans en controle over je leven terugkrijgt en vind je het fijn om dit vanuit je huiskamer (of waar je ook bent) te kunnen doen? Dan zijn deze sessies iets voor jou.
ieder werkt aan zijn eigen doel in de online familie. Iedere sessie zal bestaan uit: een heerlijke training (waaronder Pilates oefeningen), een stuk bewustwording (meditaties, ademsessies, hypno-sessies, etc) en ontspanning. Af en toe zal de mogelijkheid zijn om elkaar "live" te zien. Laat je iedere week weer verrassen!

Tijd: Iedere vrijdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur
Plaats: Gewoon vanuit je eigen ruimte


Zwangerschap & Pilates Workshop
Heb jij wel eens zwangeren in jouw Pilates les? Of dames die net bevallen zijn? En zou jij deze dames op een juiste en veilige manier willen trainen?
Boek dan deze workshop.
Aan het eind van deze workshop weet jij:
- wat de contra-indicaties zijn
- waarom de bekkenbodem nu juist extra belangrijk is
- wat een diastase is
- welke oefeningen je wel of juist liever niet wilt doen
- welke materialen je in kunt zetten tijdens je les.
Duur van deze workhop is 2,5 uur.Ervaringen Pilates:

Moa: "I have really enjoyed the classes. It has made me much more attentive to how i move and my posture."

Mieke: "Ben me echt bewuster van mijn rug. Heb zelfs tijdens mijn wandelingen geen last meer van mijn rug gehad."

Simone: "Ik kan na ruim een jaar weer een hele spinningles meedoen zonder pijn!

Henk: "De klachten die ik had bij het begin zijn zo goed als over. Het letten op de houding en de oefeningen/tips die ik heb gekregen hebben me dat laatste zetje gegeven om nu klachtenvrij te zijn."

Linda: "Ik ben dansdocent en volg Natalie haar Pilates lessen voor de versteviging van mijn core en onderrug. Haar training is niet gericht op uitputting, maar op bewustzijn en dat is een van de belangrijkste punten, in mijn ogen."

Wilma: "De Pilatesles van Natalie is elke week weer verrassend. Haar allesziende (fysiotherapie) ogen zorgen ervoor dat iedereen in de les de oefeningen goed uitvoert.
Rugklachten behoren bij mij inmiddels gelukkig tot het verleden."