• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
Voor mijn behandelingen kun je op deze locaties terecht:
Op dinsdag en donderdag bij Fysiotherapie Dijkgraaf in Soest
Op woensdag en zaterdag bij sportfysiotherapie Zuilen in Utrecht


Holistische fysiotherapie wat is dat?

Jouw gezondheid is belangrijk. Een lichamelijke klacht ontstaat niet zomaar. Vaak is er meer aan de hand. Daarom bied ik jou holistische fysiotherapie: een  fysiotherapeutische behandeling gericht op de oorzaak van jouw lichamelijke klacht. Samen gaan we uitzoeken wat jouw lichaam nodig heeft om weer optimaal in balans te komen. Hierbij combineer ik diverse behandelvormen zoals: (sport)massages, Triggerpoint Therapie, Pilates oefeningen, Magnetiseren, NRT®, hypnotherapie/ regressietherapie en Medical Taping. 
Op deze manier wil ik samen met jou werken aan een langdurig herstel doordat we een solide basis neerleggen waarop jij verder kunt bouwen.

Ik werk met een 3-maanden traject, zodat jij rustig de tijd hebt om alle nieuwe ervaringen je eigen te maken en je de kans krijgt daadwerkelijk tot een (pijn) vrij leven te komen.
In deze 3 maanden krijg jij:
- 1 Fysiotherapeutische intake
- 6 behandelingen en 1 surprise behandeling
- op maat gemaakte meditaties, affirmaties en andere huiswerkoefeningen
- continue begeleiding
- veel liefde en plezier

Alle behandelingen duren 1 uur, behalve de intake die 1,5 uur duurt.
Toch liever een losse behandeling? Dat kan natuurlijk ook. De keuze is aan jou.

Ik zeg ja tegen mijn gezondheid!


Magnetiseren wat is dat?

Magnetiseren is al eeuwenoud en werd in vele culturen gebruikt als effectieve methode voor het bestrijden van diverse ziektes. Door middel van het geven van liefdevolle energie herstelt de balans tussen lichaam, geest en ziel en worden blokkades die zijn opgedaan in de loop van je leven (denk aan trauma's, negatieve ervaringen, onderdrukte gevoelens) opgeruimd. Hierdoor ga je niet alleen fysiek lekkerder in je vel zitten, maar herinner je je weer wie je bent, kun je je verbinding met je kern herstellen en ga je positiever in het leven staan. Jij hoeft voor deze behandeling alleen maar lekker te gaan liggen en de energie zal zijn werk doen.

Energetische behandeling/coaching ONLINE

Zit je niet zo lekker in je vel en wil je liever niet de deur uit? Of voel je je gewoon zekerder vanuit huis? Dan bied ik een behandeling op afstand aan. Ik begeleid je een uur lang met jouw thema. Energie stroomt overal, dus kan ook op afstand prima werken.

NRT® wat is dat?

NRT® oftewel Neural Reset Therapy is een erkende en revolutionaire behandeltechniek uit Amerika. NRT® richt zich op het snel en vooral pijnloos behandelen van klachten in het gehele lichaam. De pijnlijke spieren worden als het ware ‘gereset’ en teruggebracht in de oorspronkelijke situatie vóórdat er pijn was.
Meer weten? lees het hier.

 

 


Ervaringen:

Farunya: "Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij Natalie en elke keer zijn mijn klachten verlicht en voel ik me weer ontspannen (ik heb schouder- en rugklachten vanwege zware krachttraining). Veel last van slapeloosheid, maar Natalie heeft magische handen, want ik slaap zoveel beter de laatste tijd! Dankzij de healing van Natalie voel ik me letterlijk 'geheald' en heb haar al bij meerdere mensen aanbevolen!"

Erik: "Hele fijne healingsessie van Natalie mogen ontvangen waarbij ik schijnbaar moeiteloos een aantal nog bestaande banden met het verleden, die mij nog wel wat oncomfortabele momenten opleverden, heb kunnen doorknippen. Natalie geeft veel vertrouwen waardoor ik mij zonder restricties durfde over te geven. Aanrader voor een ieder die mentaal of fysiek vastloopt!"

 

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd. Tevens ben ik lid van de KNGF Klachtenregeling.